Joc hibrid

pentru elevi cu vârste cuprinse între 11-15 ani

Jocul hibrid va avea ca scop dezvoltarea și cultivarea a 4 dimensiuni cheie ale inteligenței emoționale în relațiile sociale, și anume: conștiința de sine, autoreglarea, conștiința socială, managementul relațiilor.

Jocul se va adresa adolescenților cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani, care vor parcurge pas cu pas provocările în cadrul jocului, conform poveștii dezvoltate, pentru a învăța să se adapteze la mediul în schimbare, să comunice eficient, să empatizeze cu ceilalți, să depășească obstacolele sau să dezamorseze corect conflictele. Aceste abilități sunt necesare pentru a construi relații interpersonale de succes și pentru a asigura succese profesionale ca adult.

Jocul hibrid înseamnă că o parte din joc se va desfășura în mediul virtual (grupuri online prin intermediul laptopurilor, tabletelor) și o parte din joc se va desfășura în clasă sau în aer liber, folosind materiale tipărite (de exemplu, hărți, fișe de lucru), sub îndrumarea unui cadru didactic. Adolescenții se vor juca împreună într-un mediu virtual și, parțial, față în față, îndeplinind sarcini specifice pentru dezvoltarea inteligenței emoționale.

Jocul va fi însoțit de un manual al moderatorului, cartonașe, hărți, în funcție de sarcinile incluse în joc.

Sari la conținut